Bier

Bier Bij Boon

Bier Bij Boon

Wij zijn een echt Amstel Bier cafe. In ons bargedeelte ziet u de biertanks ook liggen. We hebben momenteel 7 tapbieren en 15 bieren op fles. Komt u gewoon voor een Amstel tapbier of voor een avondje met vrienden bieren proeven met stoere happen erbij? We ontvangen u graag!

Wijn Bij Boon

Wijn Bij Boon

Onze wijnen komen van de Wijnwinkel van De Peizer Hopbel en zijn met zorg samengesteld.  Komt u heerlijk genieten van een Glas Verdejo op het terras of een Merlot bij uw Biefstuk.

Bier van de Maand

Lagunitas IPA

 

Lagunitas Ipa is een ‘Ruthless IPA’, een India Pale Ale met een krachtige, maar toch gebalanceerde smaak. Dit is een bier dat eigenlijk altijd kan. Lekker op het terras. Vooral lekker bij de barbecue en bij eten met wat pit.

Wijn van de Maand.

Conde Pinel Verdejo

 

Deze prachtige wijn is gemaakt van Verdejo en Viura druiven. De druiven worden ‘s nachts en in de vroege morgen mechanisch geoogst. Rijping in RVS tanks.

Heldere, bleke citroengras kleur. Medium intense aroma’s die doen denken aan citrus, limoen, perzik en zoete ananas. In de mond is deze wijn droog-medium bodied, fruitig met een aangename zuurgraad en medium lange finish.

Deze wijn is ideaal als aperitief, maar gaat ook uitstekend met wit vlees, kruidige gerechten en vis in een romige saus. Ook heerlijk op het terras op een mooie, warme dag.

BIJ BOON

Hoofdstraat 12

9321 CE Peize

0505032161

info@bij-boon.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Ma – Di  – Wo    15:00 – 23:00

Do -Vr – Za- Zo   15:00 – 01:00