bij boon

Welkom Bij Boon

We zijn een nieuwe B&B in een prachtige oude boerderij uit 1844. Jarenlang heeft er alleen een woonhuis & een grote opslag zolder boven het reeds bestaande Bij Boon gezeten.

Doordat het een prachtige ruimte is en we er veel mogelijkheden in zagen, zijn we vanaf januari 2020 gaan bouwen/verbouwen aan Slapen Bij Boon.

We hebben 8 kamers kunnen creëren tussen 22-33 vierkante meter elk met een eigen badkamer met regendouche , wastafel en toilet. En op onze grootste kamer heeft u zelfs een heerlijk vrijstaand bad tot uw beschikking.

In B&B Bij Boon kunt u heerlijk tot rust komen, en genieten van wat de kop van Drenthe te bieden heeft. Wandelen of fietsen in de onlanden, een rondje golfen op de golfbaan van Roden (Holthuizen).

Of wilt u genieten van een dagje sauna (spawell) ,lekker shoppen of het bruisende uitgaansleven van Groningen wilt ontdekken of zelfs heerlijk uiteten in ons eigen dorp. Het kan allemaal binnen een straal van 10 km.

Doordat we de B&B kamers op de eerste verdieping in een oude boerderij hebben gebouwd waar we op en af stapjes hebben zijn we helaas niet geschikt voor mindervaliden.

Huisdieren zijn Bij Boon niet toegestaan.

Boek nu je kamer bij ons.

Reserveer nu bij Slapen Bij Boon

van: Tot: Check beschikbaarheid

Uitzicht Bij Boon

Het Drentse brinkdorp Peize, net onder de rook van Groningen, straalt rust en gastvrijheid uit. Bij binnenkomst rijdt u meteen op het juist gerenoveerde restaurant/B&B Bij Boon af.

De uitstraling van het pand met zicht op de molen en het centrum nodigt uit voor genietmomenten Bij Boon.

Eten in Peize

Er wordt Bij Boon, De Peizer Hopbel en de Golfbaan in Roden met passie gewerkt.

Na 9 of 18 holes op de golfbaan of wandelen in de onlanden is het heerlijk vertoeven op een van de terrassen of in een van de restaurants.

Met grote variatie aan wijnen en bieren, waarbij het speciaalbiertje De Peizer Hopbel een aanrader, is er altijd een drankje naar uw wens.

Elk restaurant heeft een eigen specifieke kaart. Bij Boon staat bekend om zijn saté, De Peizer Hopbel serveert bv heerlijke tapasplanken en fantastische wijnen. Neem hier ook een kijkje in de wijnwinkel.

Kortom genieten bij de Peizer Restaurants.

Ontbijten Bij Boon

Ontbijt Bij Boon is mogelijk maar niet bij elke kamerprijs inbegrepen. U kunt zelf bepalen of u dit wenst. Mocht u het extra bijboeken dan serveren wij in ontbijtkratjes op uw kamer op een vooraf afgesproken tijd of beneden in de lounge.

Maandag-Vrijdag tussen

07.00 -10.30 uur

&

Zaterdag – Zondag tussen

08.00 – 11.00 uur

 

Elke kamer beschikt over een tafel met stoelen. Wilt u heerlijk buiten genieten van uw ontbijt dan beschikken we op de 5 kamers over een Velux balkondakraam en op 3 kamers over een balkon.

Verder hebben we op de begane grond een privé terras voor onze B&B gasten zodat u het heerlijk ontbijtkratje ook daar mee heen kunt nemen.

Kortom, genieten van uw Ontbijt Bij Boon

ARRANGEMENTEN BIJ BOON

Fiets & Culinair

3 daags Culinair & Fiets arrangement Bij Boon. (minimaal 2 personen)

Incl:

2x overnachten in een heerlijke luxe kamer

2x 3 gangen Diner Bij Boon Of De Peizer Hopbel

4x Ontbijtkratje op de kamer

Fietsroute Flyer

2x Fiets voor 1 dag (elektrische fiets tegen meerprijs beschikbaar)

Parkeren van uw eigen fietsen in een afgesloten schuur

Totaalprijs €330,- voor 2 personen

Golf & Culinair

2 daags Golf & Culinair arrangement Bij Boon. (minimaal 2 personen)

Incl:

1x overnachten in een heerlijke luxe kamer

2x 3 gangen Diner Bij Boon Of De Peizer Hopbel

2x Ontbijtkratje op de kamer

2x Golf Greenfee op Golfbaan Holthuizen (18 holes)

Totaalprijs €230,- voor 2 personen